Technologické fórum Európskej vesmírnej agentúry ESA

Technologické fórum ESA je virtuálne trhovisko vesmírnych inovácií, ktoré v mene ESA riadi MST Aerospace GmbH. Ponúka možnosť informovať sa o zaujímavých priemyselných technológiách, žiadať vývoj nových technológií a ponúkať riešenia pre rôznorodé technologické problémy. Jeho cieľom je podporovať ľahký prístup k pokročilým technológiám a technologické transfery vesmírnych technológií do pozemských aplikácií. Použitie fóra je bezplatné.

Jadrom technologického fóra, ktoré je prístupné bez registrácie, sú rôzne informácie o priemyselných technológiách a registrované technologické potreby v oblastiach: Automatizácia a robotika, Komunikácia, Počítačový hardvér a softvér, Energia, Materiály, Mechanické komponenty, Lekárske vybavenie, Precízna mechanika a optika, Senzory a meracia technika, Služby a Iné technológie.

Webstránka Technologického fóra navyše obsahuje:

  • prehľad o plánovaných konferenciách týkajúcich sa vývoja vesmírnych technológií
  • prehľadný zoznam organizácií s potenciálom pôsobiť ako partner v procese technologických transferov
  • zoznam rôznych iných vesmírnych agentúr a organizácií
  • a zoznam technologických transferov vesmírnych inovácií do bežného života ľudí, ale o tomto až nabudúce v našom novom štvordielnom seriály o úspešných technologických transferoch ESA.

    Zdroj:
    http://www.technology-forum.com/

  • Pridaj komentár

    Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

    Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.