AXE pošle 22 ľudí do vesmíru – šancu máš aj ty!

AXE ide tam, kde bolo doposiaľ iba pár odvážnych šťastlivcov a miliónom ľudí na celom svete ponúka šancu ich života: let do vesmíru! Pre záujemcov vytvára svoju vlastnú AXE Apollo Space Academy (A.A.S.A.), na čele ktorej bude stáť americký kozmonaut a člen prvej posádky, ktorá sa prešla po Mesiaci, Buzz Aldrin. Od dnešného dňa majú mladí ľudia nad 18 rokov možnosť prihlásiť sa do A.A.S.A. prostredníctvom internetovej stránky www.AXEApollo.com a súťažiť tak o 22 lístkov na let do vesmíru s medzinárodnou vesmírnou agentúrou Space Expedition Corporation (SXC).

Neexistuje väčší hrdina ako je kozmonaut, a tak AXE ponúka mladým ľuďom jedinečné dobrodružstvo, ktoré predčí všetky ostatné! Pri najväčšom uvedení nového produktu na trh, aké AXE vo svojej 30-ročnej histórii realizovalo, ponúka značka možnosť primárne chlapcom, ale aj odvážnym dievčatám z vyše 60 krajín v 45 jazykoch sveta možnosť zapísať sa do A.A.S.A. Počas trvania súťaže bude viacero možností prihlásenia sa. Od dnešného dňa je aktuálna možnosť vytvorenia vlastného A.A.S.A. profilu na www.AXEApollo.com. Na tomto profile môžu súťažiaci zbierať hlasy od svojich kamarátov, známych a iných priaznivcov prostredníctvom e-mailového hlasovania či hlasovania na Facebooku. Ten najúspešnejší postúpi do Central Europe Space Campu v Maďarsku, kde sa uskutoční Národné kolo. Ďalšie možnosti prihlásenia sa budú pribúdať postupne počas trvania súťaže a v čase, keď budú aktuálne, ich bude AXE postupne zverejňovať, a to na už spomínanej internetovej stránke www.AXEApollo.com a tiež na Facebook fan page AXE (Slovensko).

Do Národného kola Central Europe Space Camp tak finálne postúpi 8 Slovákov, z ktorých 1 sa dostane do svetového Space Campu na Floride, v Orlande. Tam bude súťažiť o svoje prvenstvo medzi postúpenými zo strednej Európy a napokon o svoj lístok do vesmíru v celosvetovej konkurencii. Sú tri misie, ktoré budú musieť v svetovom kole všetci súťažiaci absolvovať, a to let v prúdovom lietadle, ktoré letí dvojnásobnou rýchlosťou zvuku, Zero-G, teda parabolický let, ktorý vytvorí beztiažový stav a napokon re-entry, centrifúgu simulujúcu rovnako extrémne preťaženie G-Force, akému sú vystavení astronauti počas pristávania.
22 najúspešnejších, ktorých vyberie výbor kozmických expertov, sa napokon dostane do vesmíru. So spoločnosťou SXC poletia do vzdialenosti viac ako 100 km od Zeme.

“Let do vesmíru je ďalším prekonaním hraníc ľudstva,” povedal Buzz Aldrin, legendárny kozmonaut a pilot historickej rakety Apollo 11, ktorá v roku 1969 úspešne pristála na Mesiaci, “Som nadšený tým, že AXE ponúka dnešným mladým ľuďom tak nevšedný a úžasný zážitok, niečo z toho, čo som si vo vesmíre prežil aj ja.”

Značka AXE, v niektorých krajinách známa pod názvom LYNX, uzavrela partnerskú dohodu s SXC, že agentúra rezervuje 22 sedadiel suborbitálnej kozmickej lode s príznačným názvom – Lynx. SXC pod vedením výkonného riaditeľa Michiela Mola zabezpečí let do vesmíru v kozmickej lodi XCOR Aerospace’s Lynx, ktorá dokáže pasažierov presunúť do vzdialenosti viac ako 100 km od Zeme, teda za hranicu vesmíru, vďaka čomu pasažieri v kozmickej lodi získavajú reálny status kozmonautov.
“Projekt AXE Apollo je najväčší a najambicióznejší v 30-ročnej histórii značky,” povedal Tomas Marcenaro, globálny viceprezident značky AXE, “Po prvýkrát spúšťame jednu súťaž simultánne vo viac ako 60 krajinách sveta, navyše ponúkajúc tak miliónom ľudí na svete možnosť získať najveľkolepejšiu cenu v histórii ľudstva. Let do vesmíru – áno, reálneho vesmíru.”

Využite už dnes túto jedinečnú príležitosť a prihláste sa do A.A.S.A. na www.AXEApollo.com. Rad produktov AXE Apollo, pri príležitosti vyvinutia ktorého sa súťaž realizuje, nájdete v podobe sprchovacích gélov, dezodorantov, vody po holení a toaletnej vody od dnešného dňa v predajniach.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.