2% z daní pre Slovenskú organizáciu pre vesmírne aktivity

Prispejete k výrobe prvej slovenskej družice skCube, suborbitálnej rakete Ardea, a k ďalším zaujímavým projektom.

O našej činnosti v minulom roku sa dočítate tu.

Aj v roku 2013 bude SOSA:
1. propagovať na Slovensku výskum vesmíru
2. zasadzovať sa o vstup Slovenskej republiky do Európskej vesmírnej agentúry (ESA)
3. realizovať vlastné technologické projekty: stratosférické balóny, prvú slovenskú družicu, suborbitálnu raketu, ale napríklad aj vývoj vlastného simulátora kozmických letov.

Výskum vesmíru vnímame nie len ako zdroj zaujímavých vedeckých poznatkov, ale predovšetkým ako obrovský priestor pre technologické inovácie a rozvoj v oblasti služieb akými sú napr. telekomunikácie, satelitná navigácia, či monitoring globálnych environmentálnych zmien.

Ako poukázať 2%

Najjednoduchšie je to cez stránku dvepercenta.sk.

Je potrebné urobiť nasledovné:
A) Bežní zamestnanci:
1. Požiadajte svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov a o vystavenie dokumentu „Potvrdenie o zaplatení dane“.
2. Vyplňte naše Vyhlásenie o poukázaní dane.
3. Najneskôr do konca apríla pošlite obidva dokumenty („Potvrdenie o zaplatení dane“ aj Vyhlásenie o poukázaní dane) daňovému úradu v mieste vášho bydliska.

B) Pre právnické osoby a fyzické osoby, ktoré si samy podávajú daňové priznanie je trošku zložitejší postup. Budete potrebovať naše údaje.

Za vašu podporu vám vopred ĎAKUJEME.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.