Máme nový web!

Predstavujeme vám našú novú webstránku s aktualizovanými informáciami o našej činnosti a projektoch.

K piatemu výročiu vzniku Slovenskej organizácie pre vesmírne aktivity sme sa podujali k zásadnej inovácii celej našej stránky nielen po vizuálnej, ale najmä po obsahovej stránke.

V sekciách O nás a Činnosť tak nájdete komplexný popis nielen našich dlhodobých cieľov, ale najmä aktuálne informácie o stave jednotlivých projektov a iniciatív. Sekcia Slovensko vo vesmíre sumarizuje aktuálnu činnosť ďalších slovenských organizácií na poli výskumu a využívania vesmíru. Doménu kozmonautika.sk sme vyčlenili pre náš blog, kde nájdete rôzne novinky, pozvánky na akcie, popularizačné články a pod. Stránku uzatvára odkaz na naše diskusné fórum, kde slovenská vesmírna komunita komentuje rôzne vesmírne udalosti, projekty a pod.

Absolútnou novinkou je sekcia prinášajúca informácie pre výskumné a podnikateľské subjekty so záujmom o Spoluprácu s ESA. Slovenská republika pravdepodobne koncom roka 2014 pristúpi Zmluve o európskom spolupracujúcom štáte, čím dostanú slovenské organizácie možnosť účastniť sa výskumných a vývojových projektov ESA.

Naďalej pozývame všetkých záujemcov o výskum a využívanie vesmíru k spolupráci, či už jednorázovej, alebo dlhodobej. Viac informácií, ako sa zapojiť, nájdete na stránke Pridajte sa.

V prípade potreby, staré verzie oboch našich webov nájdete na adrese old.sosa.sk resp. old.kozmonautika.sk .

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.